Посветено на Клуба на перверзиите, в който членуват най-извратените магьосници в България: Пешо, Нина, Маги и Мишо (та това съм аз!)
О, магьоснико могъщ,
пръчката си дълга извади.
И без жал душата ми разкъсвай,
почвай и не се бави!
Твойте черни заклинания
нека в мене да се влеят.
И прокобните ти думи
като дъжд да ме залеят.
Завържи ме с инкарцерус,
и империус ми приложи.
Цяла нощ мъчи ме
и недей ме ти жали.
© Михаил Костов Todos los derechos reservados