САМ
Как скучно е и тази вечер...
Беседката от вчера е сама.
До мен не сяда никой вече...
Днес имам среща с нощната тъма.
Край мене вятърът лудува –
разнася с писък жълтите листа.
Как искам, вместо писъка да чувам,
макар и грубости от твоята уста...
© Румен Ченков Todos los derechos reservados
Поздрави!