Малко по малко, бавно
сърцето умира...
Седя сама... а никой при мен
не се спира...
Сама, без любов,
без истински приятели...
седя и плача от отва,
че се чувствам сама на света!
Непознати и познати лица
всеки ден минават,
минават и ме отминават...
не виждат, че съм сама...
сама, изоставена на света!
© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados