29 abr 2009, 20:16

Сама 

  Poesía » De amor
797 0 2

"Обичам те силно" крещях без насита,

"... не мога да дишам, когато съм с друг",

сега те поглеждам в очите и питам:

"Защо ли отново съм тук?"

 

Ти беше за мене мъжът на мечтите,

когото до болка тъй силно ценях,

за тебе не можех да спирам сълзите.

Аз страдах, обичах, но спрях.

 

И аз си наложих "Ще спра да те чувствам",

от после сълзите ми времето спря.

Самотна навеки в света ще препуска

една разкървена душа!

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??