16 jun 2013, 22:29

Само 

  Poesía » De amor
609 0 7



все по-малко думи
искат да ги изрека
защото
стаили са се
в
очите ми
а те
могат да говорят само
с
твоите

кога ще ги видя
знае само луната
навярно

 
 
 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??