Понякога е нужно
да натиснем силно спусъка-Илюзия,
за да изстреляме куршума-Истина
точно в целта...
Понякога е нужно да се скрием
много навътре в себе си,
за да успеем
да се търсим истински
и да открием Кръстопътя в Пътя...
Понякога е нужно да не отказваме
поканата за танц
от неочаквания Страх,
а да танцуваме,
притиснали се силно,
докато той така нечакано изчезне...
Понякога
само на пряка
от Тъгата без изход
е Радостта.
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados