10 sept 2021, 22:14

Само прах остава 

  Poesía » De amor, Verso libre
548 0 0

Сърцето ми се рони

на мънички парченца

и изчезва…

посинява, залинява

и само прах остава.

В усмивката ми няма

онова, което

те кара да онемяваш

при мен да оставаш

и да бъдем пара.

В косите си откривам

късчета магия

а спомени се крият

в парченцата хартия

играят си с ума ми.

И го разтягат и не знае

тук ли е или е в рая

усещам те, а тихо е

жестоко безпощадно.

Но това са само стихове…

© Петя Богданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??