Само протегни ръка,
откъсни мойта мечта,
тя узряла е за теб.
Само протегни ръка,
погали мойта вина,
плаче тя за теб...
Само протегни ръка
и стопи мойта сълза.
Иска да се влее в теб.
Само протегни ръка,
докосни мойта съдба.
Тя протяга стих-ръка на теб...
© Емилия Todos los derechos reservados