Само стъпка
Само стъпка ме дели от тебе,
само стъпка – любовта.
Вън е есенно студено време,
вее вятър в жълтите листа.
Само стъпка ме дели от тебе,
знам защо обичам аз
и дъждът не може да ми вземе
чувствата във този час.
Само стъпка ме дели от тебе,
ето спуска се нощта.
Само стъпка ме дели от тебе,
още вярвам в чудеса.
Но не знам защо, защо не мога
стъпката да извървя,
пътят е объркан и изчезва
с теб и любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados