Мислите са само пътища -...
неутъпкани
или познати
към върха далечен
на Целта,
но Посоката знае
само сърцето...
Трудностите -
камъни са,
по които неизбежно
ще вървим,
но ще ни ранят
по-малко,
ако сме обули Истината...
Вярата е маркировката,
но понякога се губи
във мъглата на съмненията,
ако е по-гъста
и не търсим Слънцето,
но Посоката знае
само сърцето...
С кой или с кои ще тръгнем,
често Писано е от съдбата,
но само сърцето знае
да избира
и дописва
с кой ще продължим
до Края...
И след краЯ...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados