Само ти знаеш да разтопиш
моето сърце сковано,
с милувки нежни да напоиш
времето неизживяно.
Само ти виждаш красотата
сред студените маски.
Дори в океана на тълпата
внасяш цветни окраски.
Само ти за мен си богиня,
идеал на любовта.
На доброто първа слугиня,
ти, мила, имаш света...
© Филип Todos los derechos reservados