12 oct 2007, 21:31

Само ти ми остана, мамо 

  Poesía
1035 0 8
Говори ми, мамо, говори...
Колко още да бягам?
Да остана - не мога.
Да се залъгвам - не искам.
Какво ми остава?!
Да плача ли?
Вече сълзите изплаках
и надеждите изгубих.
Да съм щастлива ли?
Тук няма да бъда! 
Прегърни ме, мамо, прегърни!
Само ти ми остана!

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??