Никога не са си достатъчни.
След невъзможното тичат.
Раздадени, чувства остатъчни,
опитват се пак да обичат.
Години без давност, значение.
Лоялност срещу страстта.
На плътта оставят решение
удоволствието в нощта.
В живота нещо все не достига
сърцето да спре да мечтай.
Да е сякаш от някоя книга,
ние пречим щастливия край.
© Серафим Аянски Todos los derechos reservados