погалвам те
с изгарящи устни
разпръсквам се
по цялото ти тяло
настръхнало
от желание
потъваш в мен
потръпвам от сладост
дочувайки
най-сладкия стон
докосващ сетивата
изгарям с теб
извън всяка
реалност
докосвам звездите
с очи
и прекрасно блаженство
се разлива
като магия
по тялото ми
отдай ми се
изцяло
изпивай
влагата ми
породена
от страстта
която тлее
във всяка моя частица
бъди мой
преливай чувства
и ме изрисувай
с тях
и аз
ще ти даря
една незабравима
нощ
бъди с мен
сега
не после
защото
аз съм това
което
ще ти се случи
само веднъж
Креми...27.02.07
© Кремена Стоева Todos los derechos reservados