Защо звъниш ми пак?
Нима забрави как ме нарани?
Защо ме молиш да простя,
когато знаеш че дошъл е края!
Вглеждаш се в очите ми,
a в тях се крие само безразличие!
Как да премълча скръбта си,
вече далеч от моя свят си!
Искам да забравя, но не мога!
Как предаде моето доверие!
Как остави ме сама в нощта,
Защо погази любовта!?!
© Незнайно Todos los derechos reservados
Тук има чувства,те не са тъпи,никога.
Поздрав!