8 mar 2020, 21:50

Само за момичета! 

  Poesía
649 0 2

Честит празник на всички момичета,
вместо цвете ви давам стих.
И недейте сега да отричате,
майки, баби с погледът мил, тих.

 

Да сте такива зная обичате
и косите ви друг са цвят,
но в душата си боси пак тичате,
откривайки белия свят...

 

Честит 8ми март!
 

© Èдин Гравън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??