За съжаление: Ще си призная -
По дяволите! Майка ти е права!
Аз уют не мога да създам,
аз сигурност не мога да ти дам,
аз не мога деца да ти раждам.
Огнище не мога да паля -
и вечеря дори не приготвям.
Да те прилаская тъй трудно е,
да се спра и да те целуна тъй сложно е.
Но само поискай
и вятъра тозчас ще докарам.
Стихии в ястия ще забъркам.
С урагана ще дойда засмяна.
С дъждовете си мия косата,
от дете си играя с водата.
С огъня пакости правим
и през нощта се завивам с жарава.
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados
Поздрави!