Дива ле, дива,
Самодива.
Река гази,
колан пази.
Дива ле, дива,
Самодива.
Хоро вие,
овчар мае.
Дива ле, дива,
Самодива.
Овчар знае
- нехае.
Дива ле, дива,
Самодива.
С ръце плесна,
огън блесна.
Дива ле, дива,
Самодива.
В небе литна,
овчар вдигна.
Диво ле, Диво,
Самодиво!
© Минко Андонов Todos los derechos reservados
Еее, пак се отнесох 😀