Не ща докрай морето да изпивам,
а искам аз с вода да се напивам.
Не искам аз за въздух да въздишам,
а винаги свободно да го дишам.
Не искам аз във тялото да тлея,
а искам с него аз да се гордея.
Не искам даже никакви имоти,
а да достигам все високи коти.
И не е важно колко ще живея,
а как живота си ще преживея.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados