Сам
в свят,
изпълнен с хора,
сама и аз,
изтича
от дланите живота...
... неизживян
докрай,
зарязан по средата-
тъжният
финал
на самотата.
Линията
на тъгата
смъртно права,
пресичайки
вината,
милост няма...
© Богдана Маринова Todos los derechos reservados