16 feb 2006, 19:52

самота 

  Poesía
672 0 0
Студена и празна е голямата стая,
а за компания си имам самота,
но с нея сме на "ти" да ви призная
дори обичам тази тишина.

Говоря и застанала пред огледалото
и чувам тембъра на своя глас,
а там от другата страна в пространството
ми се усмихва мойто "Аз"

Как да различа действителност и сънища?
Май сънувам със отворени очи!
В едно се сливат граници и пътища,
живея в свят облечен във мечти!

© ИЛИЯНА ТОДОРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??