Самота.
Да не би да съм самотен?
Леле, май че да!
Не бях се сетил,
а е така.
Горчив факт.
И същевременно
"Какво от това?"
ще кажа сам на себе си,
надвиснал над празно-пълната чашка.
Та така,
говоря си сам.
Дали до лудост не води
пустата му самота?
При това мога да изпия всичко на света,
значи води и до други неща.
Лошото е, че не съм готов за игра.
Писнало ми е някак от това.
Всичко искам да става просто ей така -
без пози, лъжи и агресия.
Без хапчета-желание
и социални интереси.
Не си мечтая обаче,
не ме интересува,
натъжава ме само...
Kой каза "Наздраве"?
24юли2009
софия
© Братан Todos los derechos reservados