Самотата е като бездънна яма,
падайки в нея, със всеки изминал миг,
а светлината, издигаща се над нея,
става все по-малка и неопределима.
Стоейки във празната стая,
ослушвайки се за някакъв шум,
сливайки се с него, се чудя
мираж ли е това или някакъв сън.
© Джимбо Todos los derechos reservados
Сложно нещо е самотата. Хареса ми!