САМОТАТА
Кое е по-страшно от С а м о т а т а?
Който не я е изпитал, той не знае.
Двама да се обичат – това е красотата!
Необходимост е, иначе не се трае.
Всичко не се състои в парите,
имаме ги, а не сме ние самите.
Няма с кого нещо да си кажеш,
болките в сърцето си да разкажеш!
Да се върнеш вкъщи приятно уморен,
при усмивката и... да си отново сътворен!
Нощта ви да бъде приказна... безкрайна,
а любовта... страстна, искрена и трайна.
Тя не е силует само в моите представи,
а съществува там някъде далече, самотна.
Съдбата е решила сама да я изостави,
а за мен Душа близка и Жена страхотна!
www.youtube.com/watch?v=Wjqx72wICEw&feature=related
© Маестро Митко Хаджиев Todos los derechos reservados