Отново стаята в тази нощ е празна,
студът сковал е малкото сърце
и ето самотата тъй омразна,
оставя белег върху моето лице.
И тъмнината в душата ми нахлува,
а спомените ми отново се завръщат,
мига, в който ти дойде... и се сбогува...
а болките отново ме прегръщат...
Крещя сега и писъците ми раздират мрака,
но в този час за мене никого не го боли,
а утре пред вратата някой мен ще чака...
но ще намери само моите сълзи...
© Теодора Николова Todos los derechos reservados