Самотен си - мен ме няма!
Самотен си - като дъжда,
самотен си предаде любовта!
Самотен си - никой не те иска след мен!
Самотен си - виновния си ти, постави края и си тръгна - отречи!
Самотен си - твойта самота сега ти е спъница в живота!
Самотен си - припомняш ли си целувките, лицето и ръцете ми?
Самотен си - по-жесток от убиец си!
Самотен си - обрече се на самота и страда твоята душа!
Самотен си - не можеш да изтръгнеш наш`те нощи горещи от съзнанието си!
Самотен си - искаш ме ти, а защо изневери?
Самотен си - защо ме подцени?
Самотен си - боли нали?
Самотен си - казват сълзите в очите ти!
Самотен си - защо сгреши?
Самотен си - продаде любовта ни и отиде при нея ти!
Самотен си - няма връщане назад!
Самотен си - остави след себе си едно сърце разбито и окървавени очи от сълзи!
© Христислава Димитрова Todos los derechos reservados