20 dic 2011, 19:25

Самотна душа 

  Poesía » Otra
474 0 0

Там нейде самотната душа

чака топлина да я огрее,

но где е тази топлина сега,

та мойта скитаща душа радост не видя.

 

Защо е този свят жесток навеки,

защо орисал ме е мен и мойта скитаща душа,

душата радост не опозна,

душа на скитник... сам-самичка.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??