8 nov 2017, 17:59

Самотни ангели 

  Poesía
368 0 1

Терзания душевни,
самотни ангели в нощта
отдадени и безрезервни,
отлитат след поредната искра.

 

Уж близки, а така далечни,
все гонят се, не се настигат,
 желанията им безконечни,
обричат ги на мъки вечни.

 

Летенето им дава сила,
свободни прекосяват всеки пролом,
но черната магия ги надвила
с крилете махат си за сбогом.

 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??