***
Оставям сърцето си тук
в този град – разбито, сломено,
до болка само.
Оставям го тук
да е с теб, че ти си без него
от мене по-сам.
Ще нося по късче от него
в чуждия град, но само при
тебе ще бъде едно.
© Ив Todos los derechos reservados