Да се усещаш
заобиколен
от празнота ...
Да няма на какво
да се подпреш,
ако залитнеш ...
Това не е ли
истинската
Самота?!
....
Не можеш
просто ей така
да я подминеш ...
Навсякъде
да виждаш
само себе си.
Край теб единствено
копнежи
да кръжат.
Отчаяно
да преосмисляш
дните си
и да се чудиш
докога
ще се множат ...
© Вили Димитрова Todos los derechos reservados