Горещо капучино на масата за двама,
довчера в твойте пръсти, от днес на холограма.
Дуетната ни песен на соло се превърна,
илюзия младежка невинно те прегърна
и свойски те притегли, завърза ти очите,
дресира всяка стъпка,забърза по вълните
на пулса ти неравен, пое юздите властно,
в желаната посока безпомощен те тласна.
Самотно капучино в ръката ми изстива,
безкръвна, вкаменена от сила нечестива.
Иглата си подскача по плочата надрана...
Подкупиха пазача. Душата е обрана.
© Светличка Todos los derechos reservados