Приключили със земните си дни,
поели по вековните пътеки,
във Санаториума за чувствителни души
лекуват случаи със травми леки.
Тъй наранени и отчаяни дошли,
раздавали се много на земята,
предписва им Небесният ДжиПи
въздушни бани със балсами за душата.
И вече тишината не боли,
и няма спомени за срещи и раздели,
а кой кого обичал е преди -
e звезден прах в очите на Венера.
© Ивон Todos los derechos reservados