Не бягам. Няма смисъл да ме гониш.
Разплитай душевадно всеки възел.
Редиш нехайно непонятен пъзел.
Плодът увяхна, удушен в зародиш.
Не свършва. Даже краят е начало.
Надничай само честичко в играта.
Отдавна с правилата запозната,
изхвърля неотдадени изцяло.
Не слуша оправдания и клетви.
Прощава по веднъж, и то с резерви.
Безмилостна следи и къса нерви,
усилва обороти, вдига летви.
Изпълнени с копнежи, ненавреме
се пукат рой сапунени балони.
Не чакай. Празнотата ще догони
изгубилия обичното семе.
© Светличка Todos los derechos reservados
Прегръщам те!🥀