Озъбил се със кокал във ръка,
в очакване на нова жертва , Сатаната.
Продажни Божии чеда се хилят тъпо в мрака...
Душите им обречени без бой
не ще намерят никога покой...
Сънливи ангели потрепват
във знак на отвращение (лицемерие).
Сърдити строфи те изричат,
крилaтa си събличат...
Отнема им душите с подлост Сатаната..
Рисува със сълзите им,..
прокудени тела...
Мечтае със мечтите им..
Ах този ловък Сатана!
И мислите ти Той чете..
И чувствата ти Той предрича.
Ухажва суетата...прогонва самотата..
Виж само..колко щедро обещава Сатаната!
© Eva Filth Todos los derechos reservados