СБЛЪСКАХ СЕ
сблъсках се челно с късмета
сега си мерим цицините
и растат две сини очи
срещу мене и вътре
знам утре ще изтрезнеят
в зелено и жълто
но това не е котката
фосфоресцираща в тъмното
нито трудната месечина
един семафор в коловоза
търкулна сърцето си
© Диана Павлова Todos los derechos reservados