Борят се във мен два силни звяра.
Кой от двамата ще победи?
Моля се и стискам палци
да не станат три...
Тялото ми е арена
на неспирен бой,
а душата ми пленена е
да бъде съдник на развоя.
Няма край -
борбата дълга е,
кой от двамата ще победи?
В тази битка на титаните
дано душата ми не изгори.
Утре пак ще укротявам
тези двамата,
ще ги събирам във едно,
за да мога на разсъмване
да съм нормално същество.
© N. Todos los derechos reservados
Нино, Нино! Младо вино...
Не постъпваш добре с мен! Какво да ти предложа и как да те предизвикам, за да си признаеш най-после!? Не е мъже, не е разум и чувства... Тогава какво? Или все пак е разум и чувства? Но защо зверове? ЗАЩО? Не, не е...
Ах!
Ей тъй се трупат коментари. Сега ще ти пиша коментар след коментар, докато не ми кажеш що за зверове са това...
Пък Ъ!