12 feb 2009, 18:01

Сбогом! 

  Poesía » De amor
758 0 0
Сбогом, любими!
Сбогом, красиви мигове...
Сбогом и на вас, несбъднати мечти!

Сбогом, любими!
Искаше далеч от мен да си...
Върви!
Дано сега щастлив си ти!

Сбогом и прости,
ако някога към теб отнесла съм се зле.
Аз исках всичко да ти дам,
а ти реши да бъдеш сам,
откраднал моето сърце!

Сбогом, любими!
Сега редя красиви рими,
а от устните излиза шепот:
"Върни се, мили!".

Но това е за последно.
Аз знам, че няма да се върнеш...
Всичко е така нередно...
Как искам пак да ме прегърнеш...

Сбогом, любими!...

© Елена Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??