Сбогом
Сбогом. Не изтривай сълзите ми!
Нека се стичат, за последен път
бликат сълзи от моите очи.
За последен път казвам "Обичам те!!!"
Аз те обичах, аз ти прощавам,
сбогом и всичко ми прости.
Няма да махам с ръка отмаляла,
само с поглед ще ти кажа сбогом.
Аз за теб ще скърбя,
но ти няма да подозираш за това!
И ще ти кажа без глас.
Няма по-голяма мъка от
спомена в нещастен момент за
щастливото ни минало.
© Някой Todos los derechos reservados
Успех ти желая !