Сбогом
Сбогом, това е краят.
Сбогом, обичах те, но трябва да призная,
Всичко беше лъжа.
За теб бе просто игра.
Но дойде времето да се събудя.
Свърши красивият сън.
И тръгвам, без посока бродя,
Търся път, ала не мога,
Нямам сили вече аз,
Да живея, да се боря
И умирам в този час.
Сбогом, казвам ти сега.
Сбогом, моя красива, несбъдната мечта.
© Силвия Todos los derechos reservados