Сбогом
Върнах се, но не за прошка аз.
Исках само да ти кажа сбогом.
Знам, че всичко свърши между нас,
а да върна времето не мога.
Исках да си най-щастлива ти!
Най-обичана и най-желана!
От любов ли някъде сгреших
или просто трябваше промяна?
Много нощи буден все стоях,
вместо теб прегръщаше ме мракът
и дочувах в него твоя смях.
Исках някой нейде да ме чака.
Липсваш ми и много ме боли!
Ден след ден надеждата умира
сред река от моите сълзи,
но сърцето ми тупти, не спира.
Исках да си най-щастлива ти!
Сбогом! От сърце ти го желая!
Огънят не спира да гори.
Ще изгасне ли, това не зная!
© Георги Иванов Todos los derechos reservados