Сбогом, Годино! Сбогом!
Числом и словом
след 2 дни, и сбогом!
Няма да ми липсваш!
Доста изпитания донесе.
Чуй молбата ми, Годино!
Доведи ми по-добра година!
Нека е по-ласкава към мене!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados