Отивам си от този свят,
без капчица обида.
Хубаво видях и лошо.
Време е да си отида.
Живях каквото Бог
щедро ми дари
и като аз си исках.
Но никога не паднах
на колене
и милост не поисках.
Живях в бедност,
живях в разкош.
Взех си от всичко
и не съжалявам.
Сега отивам горе,
за да се забавлявам.
© Лиляна Стаматова Todos los derechos reservados