Ти си тръгваш от моя живот,
ти вървиш по пътеката бяла,
ти дори не поглеждаш назад
как стоя аз почти премаляла.
Ти не виждаш моите сълзи
как блестят като бисери в мрака.
Ти не знаеш колко боли...
Каза сбогом и тръгна нататък.
© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados