Не беше ден, не бе дори година!
Изминаха тъй много дълги дни,
откакто ти, от този свят замина –
детето в мен остана да тъжи!
А толкова ми липсва добротата
в прегръдката на твоите ръце,
но с дните, избледняваш като вятър,
избрал да броди в своето небе!
Понякога се връщай в мисълта ми,
постой до мен, сълзите избърши,
дори невидима, ще чувствам любовта ти,
но днес ти казвам "Сбогом и прости"!
© Руми Todos los derechos reservados
Приеми моите пет звездички.