Споменът остава,
Болката - също!
Обичта си заминава,
Гаджето - също!
Опитваш се да забравиш, но
Мъката не отстъпва!!!
Самотата те обгръща...
Бодуваш по цели нощи и
Обвиняваш за всичко себе си.
Голата истина е излязла наяве и...
Опитваш се да промениш нещата -
Май не се получава!
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados