Една звездица падна от небето,
изминала не дългия си път,
изчезна някъде, в небитието
затвори на живота си кръга.
Следа след себе си остави
за другите звездици, да вървят,
заръки майчини да не забравят,
да следват правилния път.
Приятелко, къде си вече?
По-леко ли е там сега?
Дано си някъде далече
без болка и без самота!
© Валка Todos los derechos reservados