Когато се сбогуваш с любовта.
Остават само думи под дъжда.
Сълзите падат бавно в нощта.
Оставаш сам със своята тъга.
Когато се сбогуваш с любовта.
Не искаш да забравиш и боли.
Изгубен в своя сън вървиш.
Когато си излъган в любовта.
Дълбоко в сърцето ти горчи.
Когато не намираш любовта.
Душата е ранена птица без крила...
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados