19 may 2009, 5:58

Сбъдната мечта 

  Poesía » De amor
609 0 1

Желаех те, копнях за теб.

Години дълги търсих те навред.

Рисувах твоя образ във очите си.

Измислях те и те извайвах във мечтите си.

 

Аз знаех, обич моя, че те има.

Аз вярвах, че съществуваш някъде в света.

Със теб светът сега е по-различен,

наситен с нежност и със топлина.

 

Открих те аз сред хиляди звезди

и ето, сбъднаха се моите мечти.

Сърцето ми единствено за теб сега тупти,

ела, любов, и своето сърце ми подари!

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??