Щом погледна в тез очи -
очите, сбъдващи мечти,
мечти, които дават свобода,
нежна топлина за една
влюбена душа.
Влюбена душа в най-красивата жена -
жената с най-прекрасните очи,
сбъдващи мечти.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados
"тогава те ми дават свобода
и нежна топлина...."