Скъсах броеницата на Очакването
с нетърпеливите пръсти
на Желанието.
Извиках те силно в съня.
Чух мислите ти
преди да си се огледал в тях.
Сърцата ни туптяха
в един ритъм
и моята Мечта
се събуди преди мен...
Прегърна Спомена
и го целуна
с устни- истини.
После прошепна на Съня ми,
двете скъпи думи,
които винаги изричаме с душите си.
И после пак те сбъдна
наяве...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados